WAUW WAUW BINNEN 24 UUR €27.068,63 INGEZAMELD!

WAUW WAUW BINNEN 24 UUR een fantastisch bedrag ingezameld. Mede door jullie support en hulp. Voor iedereen die gestort en gedeeld heeft, mijn dank is groot. Ik stop bij deze ook met de inzameling omdat de rekening van de stichting nog niet rond is en het bedrag echt te groot wordt om het te kunnen beheren. Wij hebben nu gebruik gemaakt van een rekening nummer die niet meer in gebruik is. Tevens is geld sturen naar Afghanistan niet gemakkelijk.

Wat gaat er nu gebeuren? Op dit moment zijn we bezig om te kijken welke steden goed te bereiken zijn en waar we binnen ons netwerk veilig mensen kunnen helpen. Afghanistan blijft helaas een onveilig land en ik wil mensen ook niet in gevaar brengen. Wij gaan dit in fases doen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen in verschillende dorpen en steden. Als alles meezit zullen ze morgen (zaterdag) al beginnen. Bedankt voor jullie vertrouwen en bedankt namens alle kinderen die mogelijk dit weekend al voorzien worden van warme schoenen en eten! Ik heb een highlight gemaakt zodat jullie alles kunnen volgen. Ook zijn we vandaag begonnen met de website voor @queentarziandfriends en zullen alle projecten daar verder uitlichten. Kan niet wachten om alle video materiaal met jullie te delen!

Ook zullen mensen nu nog willen doneren, helaas kan ik geen nieuwe tikkies meer maken. Maandag is de rekening rond van de stichting en dan kunnen we doorlopende projecten starten ❤️ laten we 2022 geweldig starten en samen meer doen voor een mooier wereld.

Let op: dit bedrag loopt nog op omdat mensen uit België die direct gedoneerd hebben nog binnen moet komen!

Laat een reactie achter