Afghanistan Winteractie 12/2021

Ik ben sprakeloos, gisterenavond ben ik na vele noodkreten vanuit mijn volgers maar ook berichten Afghanistan begonnen met een inzamelingsactie. Ik kan jullie met trots vertellen dat wij bijna op 15k zitten. Dit is een prachtig bedrag om veel mensen van eerste levensbehoefte te voorzien maar we zijn er nog niet ik ga vandaag en dit weekend door om een nog mooier bedrag in te zamelen. Iedereen ontzettend bedankt voor het verspreiden van mijn boodschap. Afghanistan heeft ons nu harder nodig dan ooit, we kunnen wel wachten op wereldleiders maar ik ben bang dat daar niet veel nuttigs uitkomt. 23 miljoen Afghanen lijden momenteel honger en daarvan zijn 3 miljoen kinderen. Het is onmogelijk om iedereen te helpen maar zoals wij Afghanen zeggen: ‘druppeltje voor druppeltje kan het een ocean vormen’

Vandaag laat ik in Afghanistan gelijk een overzicht maken van goederen die ze kunnen inkopen en hoeveel mensen we gaan helpen in de eerste ronde. Ik verwacht namelijk dat er meerdere ronde kunnen doen❤️

Helpen jullie mij dit bericht te verspreiden? Mijn dank is groot en zoals altijd zal ik 100 procent transparant zijn van elke cent en alles zal ik laten filmen zodat jullie meegenomen kunnen worden in het proces en zien waar jullie geld terecht is gekomen!

*iedereen die meehelpt aan dit project werkt op vrijwillige basis. Alle kosten die extra bijkomen voor transport, geld overdracht en personeel in Afghanistan zal ik voor eigen rekening nemen.

Laat een reactie achter